Node image

Ελληνικό Πρωινό

Οι υπεύθυνοι του πρωινού έχουν ως βασική επιδίωξη να κρατήσουν ψηλά τον πήχη στην ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρονται. Αυτό κυρίως επιτυγχάνεται με την επιλογή πάντα των πιο αγνών και φρέσκων υλικών.

Κύριο μέλημα η ποιότητα, αλλά και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Στον μπουφέ μπορεί κανείς να απολαύσει, διά χειρός υπευθύνων κουζίνας, σπιτικά κέικ, μηλόπιτα, σοκολατόπιτα, φρουτοσαλάτα, ομελέτα και αυγά μάτια, πατατόπιτα αλλά και διάφορα άλλα εδέσματα, ανά περιόδους, όπως ρυζόγαλο, σιμιγδαλένιο χαλβά σε περιόδους νηστείας, παραδοσιακό σφουγγάτο (κολοκυθομπούρεκο) τους καλοκαιρινούς μήνες, κολοκυθόπιτα και αραβικές πίτες.

Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν οι σπιτικές μαρμελάδες, που φτιάχνονται με πολύ μεράκι και όρεξη να περιοριστούν τα τυποποιημένα προϊόντα και να προσφέρεται αληθινή γεύση στους πελάτες του ξενοδοχείου. Στα πλαίσια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, μπορεί κανείς, ακόμα, να απολαύσει γνήσιο μέλι του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λέσβου, φέτα Π.Ο.Π Μανταμάδου, λαδοτύρι Π.Ο.Π Θερμής, σταρένια παξιμάδια από την Φίλια, αυγά από ντόπιο παραγωγό, άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και ελιές παραγωγής μας.

Φυσικά, εκτός των τοπικών και σπιτικών προϊόντων, στον μπουφέ θα βρείτε αλλαντικά, δημητριακά, ψωμί (λευκό, ολικής αλέσεως, ψωμί τοστ), κριτσίνια και φρυγανιές, κίτρινο τυρί, βούτυρο και γιαούρτι, ταχίνι, κομπόστα, καρύδια, αποξηραμένα φρούτα, ανθότυρο τους καλοκαιρινούς μήνες, γλυκά του κουταλιού, καθώς και χυμούς, καφέ, γάλα και διάφορες γεύσεις τσαγιού.