Υγειονομικό Πρωτόκολλο Lesvion

Μετά από την περίοδο της καραντίνας επιστρέφουμε με τα γνωστά σε όλους χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας : συνεργασία, καθαριότητα, ευγένεια, ποιότητα, εξυπηρέτηση, χαμόγελο. Με σεβασμό σε εσάς και φροντίζοντας για την ασφάλεια και την υγιεινή σας δημιουργήσαμε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας με το οποίο ζητάμε και τη δική σας βοήθεια.

              Έτσι σε μία προσπάθεια να νιώθετε ασφαλείς αλλά όχι ξένοι τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπου ένοικους και το προσωπικό ενώ προσπαθούμε να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας. Το προσωπικό του ξενοδοχείο πριν αναλάβει βάρδια θερμομετρείται και κάνει selftest καθε εβδομάδα. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν σταθμοί απολύμανσης και γάντια μίας χρήσης ενώ εφόσον το ζητήσετε μπορεί να σας παρασχεθεί προστατευτική μάσκα και θερμόμετρο.

              Σε περίπτωση που αισθανθείτε κάποια αδιαθεσία μη διστάσετε να ενημερώσετε το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο θα ενημερώσει τον συμβεβλημένο ιατρό.

              Κατά την άφιξη σας θα συμπληρώνεται μία φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας. Το πρωινό μας σερβίρεται στον  μπουφέ μας στον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε γάντια μίας χρήσης και μάσκα για το σερβίρισμα ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα “room service” ή “take away”.

              Οι κάρτες κλειδιά, τα control A/C και control T/V που θα παραλαμβάνετε από την ρεσεψιόν θα είναι απολυμασμένα από το προσωπικό μας. Για τον καθαρισμό των ρούχων, και την συντήρηση των A/C  διαθέτουμε βεβαιώσεις από τους συνεργάτες μας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την χρήση κλιματιστικού τότε μπορείτε να ζητήσετε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να σας παράσχει ανεμιστήρα.

              Η υπηρεσία καθαρισμού θα επισκέπτεται καθημερινά το δωμάτιο σας εκτός εάν χρησιμοποιείτε την καρτέλα “μην ενοχλείτε”. Για φρέσκα και καθαρά δωμάτια κατά την αναχώρηση θα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση του δωματίου.

              Λόγω της κατάστασης υπάρχει μεταβολή στις ώρες check in (13:00) και check out (11:00) για τον καλύτερο καθαρισμό και αερισμό του δωματίου. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις στα δωμάτια σε μη διαμένοντες.     

Ανοίξαμε λοιπόν και σας περιμένουμε φιλικά και υπεύθυνα.

 

Με εκτίμηση

Ακης Αργυρόπουλος

Διευθυντής ξενοδοχείου Λέσβιον